Nogometni klub Orebić

petak, 29.08.2014.

OREBIĆANIN U LIGI PRVAKA!!

Imamo našega i u nogometnoj Ligi prvaka ...Matko Obradović novi član NK Maribor !

MARIBOR - Orebićanin 23.godišnji Matko Obradović , dosadašnji vratar slovenskog prvoligaša Krke, od ponedjeljka je novi član Maribora ! Sjajne prošlosezonske Matkove obrane u dresu kluba iz Novog Mesta kada je bio proglašen najboljim čuvarom mreže 1.SNL-e nisu mogle proći nezapamćeno, bilo je samo pitanje vremena kada će prijeći u neki jači kluba. A ponuda je bilo ih i iz Njemačke, Italije, Austrije , Azerbejđana …

Kako pišu slovenski mediji nakon jučerašnjeg ždrijeba LIge prvaka , Sportski direktor 'mariborskih viola' Zlatko Zahovič potvrdio je da je sve dogovoreno za dolazak Obradovića u najbolji nogometni klub Slovenije. Proteklog tjedna Maribor je napravio strašan rezultat, izbacio Celtic iz Glasgowa i plasirao se u Ligu prvaka .

Kako saznajemo sa Obradovićem će u ponedjeljak biti potpisan ugovor na tri godine, a zajedno s njim u Maribor stiže i njegov klupski kolega, mladi napadač Martin Kramarić.

Slovenski prvak jučer je na ždrijebu Lige prvaka održanom u Lionu inače izvukao Skupinu 'G 'u kojoj su još Sporting Lisabon, Schalke 04 i Chelsea.
izvor: marko polo sport

- 19:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #